keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Urban Ride lähestyy!

Lauantaina se starttaa, vuoden 2017 Urban Ride Oulu!

Mihin aikaan ja missä?

Lähtö tapahtuu Niittyaron kentältä klo 12.00 ja paikalle kannattaa tulla 11.45 mennessä, jolloin alkaa materiaalien jako. Maali aukeaa klo 14.00 ja sulkeutuu klo 18.00, maalin sijainti selviää reittikirjasta.

Mitä on odotettavissa?

Kahdesta kuuteen tuntia urbaania ajamista ja rastien etsintää. Itse tapahtuman teema selviää vasta paikan päällä, joten eipäs udella enempää. Ajaa saa kuitenkin paljon tai vähän, ihan oman maun mukaan. Kunhan vain ajaa. Ja etsii muutaman rastin siinä sivussa.

Mitä tarvitsen mukaan?

Pyörä, kypärä ja toimiva kynä on minimivarustus. Lisäksi tietenkin näin talvikelillä suositellaan vaatteita, sekä tietysti janon ja nälän yllättäessä jonkinlaista evästäkin.

Omat kartat, GPS:t ja muut oppaat ovat sallittuja, ehkä jopa suotavia. Kännykästäkin voi olla hyötyä, jos tarvitsee kysyä järjestäjältä neuvoja.

Onko maalissa sauna lämpimänä?

On, joten saunakamppeet ja oma pyyhe kannattaa ottaa mukaan. Maalipaikka ei ole kaukana lähtöpaikasta ja järjestäjä kuljettaa reput maaliin odottamaan.

Miten pääsen mukaan?

Ennakkoilmoittautuminen on auki torstaihin 30.3. klo 23.59 asti osoitteessa: https://goo.gl/forms/McxxWui9BtPwosB02

Tämän jälkeen jälki-ilmoittautuminen on mahdollista paikan päällä, järjestäjä varaa muutamia ylimääräisiä reittikirjoja. Mutta jotta et jää ilman, niin ilmoittaudu ihmeessä etukäteen! Ja hupihan on ilmaista.

Jos muita kysymyksiä nousee esille, niin urbanrideoulu@gmail.com -sähköpostiosoite päivystää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti