tiistai 26. maaliskuuta 2013

Ilmoittautumisohjeet

Urbaanit lähestyvät kovaa kyytiä!

Mitä/mikä on Urban Ride?

Lähtöpaikkana vuonna 2013 on edellisen kerran tapaan Pyörä-Suvalan piha (Lekatie 2, Oulu), josta startti tapahtuu lauantaina 20.4.2013 klo 12:00. Paikalle on syytä tulla hyvissä ajoin. Levittäkäätten tämän suuren juhlan sanomaa ympärillenne kuin parhaaksi näette!

Ilmoittautuminen:
Järjestelyjen helpottamiseksi ja mm. karttojen määrän ja tilojen riittävyyden varmistamiseksi pyydämme ilmoittautumaan ja suorittamaan osallistumismaksun etukäteen tilille.

Osallistumismaksu (5€ ennakkoon 14.4. mennessä, 10€ käteisellä lauantaina 20.4. lähtöpaikalla klo 11:00-11:30) sisältää itse kisat, karttamateriaalit, jälkilöylyt saunoineen, mahdollisuuden palkintoihin ja pientä purtavaa loppubankettipaikassa.

Jokainen osallistuja huolehtikoon itse omasta vakuutusturvastaan jne. Mikäli varoja näiden kustannusten ja tilavuokrien jälkeen jää jostain kumman syystä yli, niin ne tullaan käyttämään loppubankettipaikan tarjoiluihin ja palkintoihin. Tilisiirtoon viestiksi UR oma nimi, esimerkiksi UR Paavo Pyöräilijä.

Maksa osallistumismaksu 5€ sunnuntaihin 14.4. mennessä.

----

Summa: 5€
IBAN: FI31 5741 3620 5097 00
Saajan nimi: Krossikommuuni ry
Viesti: UR oma nimi

----

Myös paikan päällä ilmoittautumiseen varataan karttoja, mutta tällöin karttojen riittävyyttä kaikille ei välttämättä voida taata. Osallistumismaksu paikan päällä on 10€ käteisellä, mieluiten tasarahalla. Lähtöpaikalle voi jättää sauna- ja vaihtokamppeet ym. pientä tavaraa kuljetettavaksi bankettipaikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti