perjantai 29. huhtikuuta 2011

Urban Ride Oulu 2011 lähtöaika ja -paikka

Edit: pyynnöstä pidensimme ennakkoilmoittautumisaikaa. Ennakkoon voi ilmoittautua vielä viimeistään keskiviikkona 4.5. hintaan 15€, kunhan huolehtii että maksu näkyy tilillä viimeistään perjantaina. Muutoin samat ohjeet kuin aiemmin.

Urban Ride Oulu 2011 starttaa matkaan tänä vuonna lauantaina 7.5.2011 klo 12:00 Pyörä-Suvalan pihalta. Osoite on Lekatie 2, Oulu. Karttalinkki. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä kisamateriaali jaetaan siten, että lähtö voi tapahtua tasan kahdeltatoista.

Muistakaahan ilmoittautua ja maksaa ilmoittautumismaksu. Normaali ilmoittautuminen (10€) on auki vielä tämän ja huomisen päivän 30.4.2011 saakka. Ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.


Jälki-ilmoittautuminen (15€, vain käteinen, mieluusti tasarahalla) on mahdollista lähtöpaikalla paikan päällä klo 11:00 - 11:30. Pian tämän jälkeen alkaa kisamateriaalin jako, joten paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Startti tapahtuu klo 12:00. Tarpeellisia varusteita normaalien pyörälenkkivarusteiden lisäksi ovat toimivat kynä ja kello. Kännykänkin kello riittää.

Edit: Myös karttatelineen tarpeellisuudesta on udeltu. Tuskin moisesta ihan hirveästi haittaa on, sillä luultavasti jotain paperilappuja tai karttoja häppeningissä voi joutua pyörittelemään. Ilmankin pärjää mainiosti - eikös Urbanit ole aika usein voitettu ilman moisia turhia härpäkkeitä.. ;)

Sauna- ja vaihtokamppeet kuljetetaan järjestäjän toimesta lähtöpaikalta maalipaikalle. Maalissa tarjolla upeat saunatilat!

Muistakaa tuoda mahdolliset löytämänne koodikortit mukaan lähtöpaikalle ja maaliin palkintojenjakoa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti