tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ilmoittatumisohjeet

Tänä vuonna Urbaanit jyrähtävät pyörimään lauantaina 7.5.2011. Tarkempi lähtöpaikka ja kellonaika ilmoitetaan lähitulevaisuudessa. Levittäkäätten tämän suuren juhlan sanomaa ympärillenne kuin parhaaksi näette!

Ilmoittautuminen:
Järjestelyjen helpottamiseksi ja mm. karttojen määrän ja tilojen riittävyyden varmistamiseksi pyydämme ilmoittautumaan ja suorittamaan osallistumismaksun etukäteen tilille. Osallistumismaksu (10€ ennakkoon 30.4. mennessä, 15€ keskiviikkoon 4.5. mennessä ja 15€ lauantaina 7.5. ovelta klo 11:00-11:30) sisältää itse kisat, karttamateriaalit, jälkilöylyt saunoineen, mahdollisuuden palkintoihin ja pientä purtavaa loppubankettipaikassa. Jokainen osallistuja huolehtikoon itse omasta vakuutusturvastaan jne. Mikäli varoja näiden kustannusten ja tilavuokrien jälkeen jää jostain kumman syystä yli, niin ne tullaan käyttämään loppubankettipaikan tarjoiluihin ja palkintoihin. Tilisiirtoon viestiksi UR oma nimi, esimerkiksi UR Paavo Pyöräilijä.

Ilmoittautuminen:
Maksa osallistumismaksu 15€ keskiviikkoon 4.5. mennessä ja ilmoita nimitietosi sähköpostitse osoitteeseen urbanrideoulu (at) gmail.com

----

Summa: 15€
IBAN: FI57 3636 3002 0300 88
BIC/SWIFT: TAPIFI22
Saajan nimi: Pekka Tahkola
Viesti: UR oma nimi

----

Myös paikan päällä ilmoittautumiseen varataan muutamia karttoja, mutta tällöin karttojen riittävyyttä kaikille ei välttämättä voida taata. Osallistumismaksu paikan päällä on 15€ käteisellä, mieluiten tasarahalla. Lähtöpaikalle voi jättää sauna- ja vaihtokamppeet ym. pientä tavaraa kuljetettavaksi bankettipaikalle.

Muistakaa tuoda mahdolliset löytämänne koodikortit mukaan lähtöpaikalle ja maaliin palkintojenjakoa varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti